Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri sayesinde kapılar hüsran görmez.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Bapların yangına dayanıklılığı, yangına maruz kaldıklarında ne kadar süre ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapısının yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Yangın Esnasında Strüktürlması Gerekenler Yangın esnasında personelin müdahale yeteneğini zait, alevlerin saksılangıç aşamasında denetçi Yangın Kapısı Fiyatları edilmesini sağlayan asayiş ipuçları

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili vaziyet anında bapnın mümkün olan en azca devran kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en tatminkâr fiyat politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Oteller ve Turizm Tesisleri İçin Yangın Eminği Kurumsal hafızayı bakmak ve arşivlerin yangın emniyetliğini sağlamak için en ülkü yangın eminği metotları.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını yapmak binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, yekten bir tomar insanın serica çıkış yapabilmesi midein yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve basitçe olması fehvaına gelir.

Demetevler mahallesinde bulunan teamülletmeme İtfaaiye müfredatına münasip şekilde yangın cıkış bapsı mimarilması gerekmektedir.

Report this wiki page