Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Açılıp - kapanma fiillevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu gidişat arama edilmelidir. 

Ayrıca, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Vatandaşlarımızı katiyen sade bırakmayacağız ve gereksinimlerinin hakkındalanması, yeşil alanların art kulaklıılması derunin beraberinde savaş edeceğiz" niteleyerek bahisştu.

Binalarda muayyen standartlarda mevki alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas kapıların taliı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın bâtınindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya rast ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı umumiyetle 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Sosyete ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kıraat etmek bâtınin tıklayın.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü simultane kapının rahat açılması ciğerin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik Yangın Merdiveni Kapısı sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve akla yatkın eder politikamız ile ayrışmaktayız.

özdek 3- Kaçış merdiveni strüktürnın dışında kalabilir. Fakat bununla dayalı uyulması gereken kimi kurallar mevcut. örneğin; bir strüktürnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden okkalı ise yapı dışına yalınlık merdiven dokumalmasına izin verilmemektedir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yan merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page